Profiteer van De Klussenier als zzp'er

Heb je als zzp’er, of ondernemer in de bouw heb je al jouw eigen bedrijf. Dan kan De Klussenier een extra toegevoegde waarde zijn op hetgeen wat je nu al doet.

Veel zzp’ers in de bouw verhuren zich aan een (of meerdere) opdrachtgever(s), of rekenen kleine marges waardoor ze veelal tot de categorie prijsvechter horen. Dit is een probleem van veel zzp’ers, want wanneer je jezelf verhuurt ben je in grote mate afhankelijk van de grillen van de opdrachtgever. Daardoor kan het zijn dat een opdrachtgever je van de een op de andere dag niet meer nodig heeft en je zonder werk komt te zitten. Ook kan je te maken hebben met schijnzelfstandigheid. Dit wil je te allen tijde voorkomen. Daarnaast gaan ook grotere ondernemingen nog steeds failliet en kan je fluiten naar je zuurverdiende centen. De Klussenier biedt daarvoor een oplossing. Want je gaat met de juiste hulp en ondersteuning jouw opdrachten halen bij een grote groep eigen particuliere klanten. Je bent niet meer afhankelijk van een enkele opdrachtgever. e kan goede marges rekenen en daarnaast extra winst op materiaal maken.

Als zzp'er de volgende stap zetten

Vanuit deze situatie Klussenier worden is simpel. Je doorloopt het traject van De Klussenier succesvol, je past jouw handelsnaam bij de Kamer van Koophandel aan en je bent Klussenier. Overigens kan dit laatste alleen na toestemming van de centrale organisatie omdat De Klussenier een merkrecht beschermde naam is en alleen voorbehouden is aan echte Klusseniers. Direct profiteer je van de voordelen, zoals het sterke merk en de ondersteuning in de bedrijfsvoering.

Wil jij jouw eigen klusbedrijf starten?

Laat hier vrijblijvend jouw contactgegevens achter

 
Verstuur  

 

Of neem zelf contact met ons op

  0342 84 97 97
  info@hetklushuis.nl
  06 1406 7007

 
Loading...