Start je eigen klusbedrijf en zet jezelf direct op de kaart! Word Klussenier!

Direct informatie aanvragen    

Ben je een zelfstandig : installateur, monteur, loodgieter, timmerman, werkvoorbereider of elektricien? Droom jij altijd al van je eigen klusbedrijf, maar weet je niet waar je moet beginnen? En vind je het lastig om naamsbekendheid op te bouwen? Sluit je aan bij het A-merk De Klussenier! Samen zetten we jouw klusbedrijf meteen op de kaart!

Als Klussenier barst je van het werk: momenteel hebben wij meer dan 500 beschikbare opdrachten!

Onder de bekende merknaam De Klussenier start jij je eigen onderneming, en bouwen we gelijk aan jouw (naams)bekendheid. Jouw startende klusbedrijf is onderdeel van een gevestigd merk, maar jij bent nog steeds zelfstandig vakman en behoudt alle vrijheden van het ondernemerschap.

Profiteer van onze grote naamsbekendheid

Is verbouwen en renoveren wat jij het liefste doet? Dan is het laatste waar je zin in hebt wel de rompslomp eromheen. Sluit je aan bij De Klussenier en profiteer van:

  

Landelijke naamsbekendheid. De Klussenier is een grote naam in de bouwwereld. Wij staan met het keurmerk ‘Vertrouwd Verbouwen’ garant voor vakmanschap en kwaliteit.

  

Altijd genoeg werk. Bij de Klussenier zit je nooit om werk verlegen. Momenteel hebben wij meer dan 1300 beschikbare opdrachten!

  

Ons enorme netwerk. De Klussenier bestaat uit 210 professionele vakmannen waaronder timmermannen, loodgieters, monteurs en installateurs. Heb je vragen over een opdracht of hulp nodig? Of wil je samenwerken aan een opdracht? Er is altijd wel een collega die jou kan helpen.

  

Regionale naamsbekendheid. Wij zetten jouw klusbedrijf vanaf dag 1 professioneel op de kaart in jouw regio.

  

Uitstekende Inkoopvoorwaarden en trainingen. Denk aan voordelige inkoopcondities en kosteloze vaktrainingen van onder andere PontMeyer, Technische Unie en Velux.

  

Hulp bij je bedrijfsvoering en marketingstrategie. Wij regelen je administratie en maken voor jou een professionele website.

Jouw klusbedrijf is crisisbestendig

Momenteel leveren we in onzekere tijden. Wil je toch een eigen bedrijf beginnen? Bij De Klussenier is jouw klusbedrijf crisisbestendig. Onze maatregelen, informatie en faciliteiten bieden jou zekerheid en een toekomst zonder zorgen.

Ben jij de vakman die we zoeken?

Bij De Klussenier staan we bekend om onze kwaliteit en vakmanschap. Dit is ons handelsmerk en dat willen we graag zo houden. Daarom is onze selectieprocedure zorgvuldig. Wij ontvangen vele aanvragen van professionele, veelzijdige en gedreven vaklieden die zich bij onze franchiseformule willen aansluiten. Ben jij veelzijdig en professioneel genoeg om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen?

Scoren jouw werkzaamheden altijd een 9?

Ben jij de beste timmerman, loodgieter, elektricien, werkvoorbereider, installateur of monteur?

Onze klanten beoordelen het vakmanschap van de Klussenier met een 8,7 en de klantvriendelijkheid met een 9,1. Ben jij ook vaak de beste in je werk? Lever jij altijd uitstekende kwaliteit? Dan ben jij diegene die we zoeken! Als wij jouw succes denken te kunnen garanderen, nodigen we je uit om je bij ons aan te sluiten.

Word Klussenier

Ben jij een echte vakman, werk jij nauwkeurig en lever jij kwalitatief goed werk af? Vul het formulier in.Waarom ben jij geschikt om Klussenier te worden?

 

Verstuur  

Word jij onze nieuwe Klussenier?

Ben jij een veelzijdige en professionele vakman en wil je graag Klussenier worden? Heb jij:

  • De droom om een eigen klusbedrijf te starten?
  • Affiniteit met en/of een achtergrond in de particuliere (renovatie)bouw?
  • Stabiele sociale/financiële omstandigheden?
  • MBO werk- en denkniveau?
  • Een goede beheersing van Nederlandse taal?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, DAN NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP!

 
Loading...