Je eigen klusbedrijf starten en gelijk op de kaart zetten? Word Klussenier!

Lees hoe jij kunt profiteren van onze franchiseformule    

Droom jij altijd al van je eigen klusbedrijf, maar weet je niet waar je moet beginnen en vind je het lastig om naamsbekendheid op te bouwen? Sluit je aan bij franchiseformule De Klussenier. Samen met jou zetten we jouw startende klusbedrijf direct op de kaart!

Onder de bekende merknaam De Klussenier start jij je eigen onderneming, en bouwen we gelijk aan jouw (naams)bekendheid. Jouw startende klusbedrijf is onderdeel van een gevestigd merk, maar jij bent nog steeds zelfstandig vakman en behoudt alle vrijheden van het ondernemerschap.

Sluit je aan bij het gevestigde merk De Klussenier en profiteer van onze naamsbekendheid

Ben jij het liefst aan het verbouwen en renoveren, maar heb je geen zin in de rompslomp eromheen? Sluit je aan bij ons gevestigde merknaam en profiteer van:

  

Landelijke naamsbekendheid: De Klussenier is een autoriteit in de verbouw- en renovatiebranche en staat met het keurmerk ‘Vertrouwd Verbouwen’ garant voor vakmanschap en kwaliteit.

  

Garanties naar de klant: elke klant krijgt 12 maanden garantie op de door jou uitgevoerde werkzaamheden.

  

Een groot en veelzijdig netwerk met 210 professionele vakmannen: heb je vragen over een opdracht of hulp nodig? Of wil je samenwerken aan een opdracht? Met jouw 210 collega-Klusseniers is er altijd een Klussenier die jou kan helpen.

  

Regionale naamsbekendheid: Jouw klusbedrijf staat vanaf dag 1 op de kaart en heeft een professionele uitstraling.

  

Voordelige inkoopcondities en kosteloze vaktrainingen van onder andere PontMeyer, Technische Unie en Velux.

  

Hulp bij de bedrijfsvoering en marketingstrategie van jouw eigen klusbedrijf.

Wil jij een crisisbestendig klusbedrijf starten?

Momenteel leven we in onzekere tijden. Wil je toch een eigen bedrijf beginnen? Als Klussenier ben je beter opgewassen tegen crisissituaties. Dankzij de maatregelen, informatie en faciliteiten die wij, als franchisegever, bieden heb je meer zekerheid en hoef jij je als Klussenier geen zorgen te maken over de toekomst van jouw klusbedrijf.

Ben jij de veelzijdige en professionele vakman die we zoeken?

De Klussenier staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap. Dat is ons handelsmerk en dat willen we zo houden. De klant weet bij het inschakelen van een Klussenier dat zijn/haar renovatie of verbouwing door de beste vakmannen wordt uitgevoerd en het resultaat daarvan uitstekend is. Wij stellen daarom hoge kwaliteitseisen aan (potentiële) Klusseniers en hanteren een strenge selectieprocedure. Ben jij die professionele vakman die het in zich heeft een Klussenier te worden?

Worden jouw werkzaamheden beoordeeld met 8,7 of hoger?

Consumenten die hun verbouwing, renovatie of onderhoudsklus door een Klussenier lieten doen, beoordelen het vakmanschap van de Klussenier met een 8,7 en de klantvriendelijkheid met een 9,1. Ben jij die vakman die altijd uitstekend werk levert, die van iedere bouwval een droomhuis maakt en die graag een eigen klusbedrijf wil opzetten? Dan heb jij het wellicht in je een Klussenier te worden.

Word Klussenier

Ben jij een echte vakman, werk jij nauwkeurig en lever jij kwalitatief goed werk af? Vul het formulier in.Waarom ben jij geschikt om Klussenier te worden?

 

Verstuur  

Ben jij de geschikte Klussenier?

Denk jij dat jij het in je hebt om Klussenier te worden? Heb/ben jij:

  • Een veelzijdige, professionele vakman?
  • De droom om een eigen klusbedrijf te starten?
  • Affiniteit met en/of een achtergrond in de particuliere (renovatie)bouw?
  • Stabiele sociale & financiële omstandigheden?
  • MBO werk- en denkniveau?
  • Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, DAN NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP!

 
Loading...