Altijd werk hebben met je klusbedrijf? Laat ons je helpen met de marketing!

Direct informatie aanvragen    

Ben jij een loodgieter, elektricien, monteur, werkvoorbereider of installateur? En ben jij klaar om je eigen klusbedrijf te beginnen? Bij franchiseformule De Klussenier kun jij zorgeloos, onafhankelijk en met veel vrijheid aan de slag met jouw eigen klusbedrijf! Wij zetten met jou de marketing van jouw klusbedrijf op, zodat jij altijd genoeg werk hebt!

Bij De Klussenier profiteer je van de zekerheden van een franchiseorganisatie. Momenteel hebben wij meer dan 500 beschikbare opdrachten!

Dankzij onze landelijke naamsbekendheid en uitgekiende marketingstrategie hoef jij je geen zorgen te maken of je als startende ondernemer genoeg klanten binnenhaalt. Jij kunt je richten op waar je echt goed in bent: bouwen, verbouwen en renoveren.

Jouw landelijke online én offline marketing helemaal op de rit

De Klussenier is al jarenlang een landelijk bekend A-merk in de particuliere markt van renovatie, verbouwen en onderhoud. Als Klussenier profiteer je van onze slimme marketingactiviteiten, zowel online als offline.

  

Jouw eigen website. Jouw startende klusbedrijf is gelijk zichtbaar op het internet, door middel van jouw eigen website. Dit is anno 2020 natuurlijk essentieel. 

  

Jouw eigen Klusseniersbus. Als Klussenier rijd je door het land in jouw eigen Klusseniersbus: een perfect middel om naamsbekendheid te vergroten.

  

Landelijke tv en radio reclame. De Klussenier is een bekende naam bij Help Mijn Man Is Klusser en we zijn met onze radiospots regelmatig te horen op 100% NL.

  

Klussenier luchtballon. Heb je onze eigen Klussenier luchtballon al eens gezien? Deze vaart in de lente en de zomer regelmatig boven het land. Een echte eyecatcher!

  

Persoonlijke marketingstrategie. Samen met jou stellen we een persoonlijke marketingstrategie op. Jouw klusbedrijf staat gelijk op de kaart en je bereikt klanten bij jou in de buurt.

  

Bedrijfsvoering en landelijke naamsbekendheid. Naast hiervoor genoemde voordelen helpen we je ook graag met de bedrijfsvoering en profiteer je van de landelijke naamsbekendheid.

Een crisisbestendig klusbedrijf starten?

Risico’s liggen altijd op de loer, zeker voor een startende onderneming. Als franchisegever bieden wij zekerheid door tijdelijke maatregelen te treffen en jou te voorzien van informatie en faciliteiten. Als Klussenier sta je sterk in crisistijden. 

Ben jij een echte vakman?

Het leveren van kwaliteit en vakmanschap heb jij als klusser ongetwijfeld in je DNA zitten. Een Klussenier werkt onder het keurmerk ‘Vertrouwd Verbouwen’, wat vertrouwen en kwaliteit uitstraalt. Deze kernwaarden zijn voor ons belangrijk en daarom selecteren wij onze Klusseniers zorgvuldig. Ben jij de veelzijdige vakman die we zoeken? Wij gaan graag met jou in gesprek!

Zorgt jouw werk altijd voor blije gezichten?

Ben jij een goede installateur, monteur, loodgieter, timmerman, werkvoorbereider of elektricien en ben je op zoek naar de vrijheid van een eigen bedrijf? Dan drinken we graag een bak koffie met jou. Klanten beoordelen de werkzaamheden van Klusseniers met een 8,7 en de klantvriendelijkheid met een 9,1. Zorgt jouw werk ook altijd voor blije gezichten? Dan zijn we benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Ben jij onze nieuwe Klussenier?

Ben jij klaar om voor jezelf te beginnen en iedere dag de vrijheden van een ondernemer te ervaren? Een nieuwe impuls aan kwaliteit en vakmanschap kunnen we altijd gebruiken. 

Ben jij die veelzijdige, professionele vakman en heb jij:

  • De droom om een eigen klusbedrijf te starten?
  • Affiniteit met en/of een achtergrond in de particuliere (renovatie)bouw?
  • Stabiele sociale & financiële omstandigheden?
  • Goede beheersing van Nederlandse taal?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, DAN NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP!

Kom bij ons aan tafel

Heb jij interesse om onze nieuwe Klussenier te worden? Vul het formulier in.Waar zouden wij jou bij kunnen ondersteunen?

 

Verstuur  

 
Loading...