Krijg ondersteuning bij de bedrijfsvoering van jouw klusbedrijf. Word Klussenier!

Lees hoe jij kunt profiteren van onze franchiseformule    

Ben jij goed in bouwen, verbouwen en renoveren en wil jij je eigen klusbedrijf starten? Is het jouw droom om een eigen klusbedrijf te starten, maar kijk je op tegen de administratieve rompslomp die erbij komt kijken? Dat begrijpen wij! Algemene bedrijfsvoering zoals de administratie, het opstellen van planningen, facturen en offertes is voor jou als vakman eigenlijk bijzaak, maar is toch een belangrijk deel van het ondernemerschap.

Wil jij een eigen klusbedrijf opzetten? Sluit je als startende ondernemer aan bij De Klussenier, dan wordt jouw volledige boekhouding uit handen genomen. Op die manier kun jij je focussen op wat jij het liefst doet. Lees hier hoe wij jou kunnen helpen bij de bedrijfsvoering.

Word Klussenier en laat ons je helpen met jouw bedrijfsvoering, waaronder de administratie

Word jij Klussenier en sluit jij je daarmee aan bij onze franchiseformule, dan profiteer je van heel veel voordelen, maar behoud je tegelijkertijd de vrijheden van een ondernemer.

  

Jouw volledige boekhouding wordt uit handen genomen door De Klussenier.

  

Je krijgt trainingen en coaching rondom je bedrijfsvoering.

  

Je krijgt toegang tot gebruiksvriendelijke administratieve tools waarmee jij eenvoudig calculaties, offertes en facturen opstelt en inzicht hebt in de prestaties van jouw eigen klusbedrijf.

  

Naast de administratie en bedrijfsvoering bieden wij hulp bij het opzetten van een marketingstrategie en profiteer je van onze landelijke naamsbekendheid.

Wil jij een crisisbestendig klusbedrijf starten?

Momenteel leven we in onzekere tijden. Wil je toch een eigen bedrijf beginnen? Als Klussenier ben je beter opgewassen tegen crisissituaties. Dankzij de maatregelen, informatie en faciliteiten die wij, als franchisegever, bieden heb je meer zekerheid en hoef jij je als Klussenier geen zorgen te maken over de toekomst van jouw klusbedrijf.

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar: word jij een nieuwe Klussenier?

Ben jij een echte vakman die een eigen klusbedrijf wil starten? Word Klussenier! Als Klussenier werk je onder het keurmerk ‘Vertrouwd Verbouwen’. Dit geeft de klant vertrouwen en straalt autoriteit, vakmanschap en kwalitatief goed werk uit. Dit is ons handelsmerk en daarom is onze selectieprocedure streng. Jaarlijks ontvangen wij vele aanvragen van professionele, veelzijdige en gedreven vakmannen die zich aan willen sluiten bij onze franchiseformule De Klussenier, maar alleen de allerbeste vakmannen worden Klussenier.

Lever uitstekend vakmanschap en word 'Klussenier van het Jaar'

Naast het leveren van kwaliteit en vakmanschap naar de klant toe, heerst er onder de Klusseniers competitiedrang. Jaarlijks wordt één van de 210 Klusseniers uitgeroepen tot ‘Klussenier van het jaar’: een ludieke strijd die een eervolle vermelding oplevert van jouw uitstekend uitgevoerde werkzaamheden en jouw goedlopende klusbedrijf. Met elkaar drijven de Klusseniers elkaar en zichzelf tot een hoger niveau, op alle fronten. Het vakmanschap van de Klusseniers wordt door de klanten gemiddeld beoordeeld met een 8,7. Op klantvriendelijkheid scoren de Klusseniers gemiddeld een 9,1. Kun jij dit cijfer opkrikken?

Ben jij de geschikte Klussenier?

Denk jij dat jij het in je hebt om Klussenier te worden? Heb/ben jij:

  • Een veelzijdige, professionele vakman?
  • De droom om een eigen klusbedrijf te starten?
  • Affiniteit met en/of een achtergrond in de particuliere (renovatie)bouw?
  • Stabiele sociale & financiële omstandigheden?
  • MBO werk- en denkniveau?
  • Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, DAN NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP!

Word Klussenier

Ben jij een echte vakman, werk jij nauwkeurig en lever jij kwalitatief goed werk af? Vul het formulier in.Waarom ben jij geschikt om Klussenier te worden?

 

Verstuur  

 
Loading...