Start jouw eigen klusbedrijf met De Klussenier

Voer jij zonder problemen elke klus in en rondom het huis uit? Ben jij goed in bouwen, verbouwen en renoveren en wil jij je eigen klusbedrijf starten? Maar kijk je op tegen de administratieve rompslomp die erbij komt kijken? Word dan Klussenier! Wij ondersteunen jou bij de bedrijfsvoering van jouw klusbedrijf, zo kun jij doen waar je goed in bent: Klussen. Momenteel hebben wij meer dan voldoende werk met meer dan 700 beschikbare opdrachten. Interesse? Neem dan contact met ons op!

Krijg hulp bij jouw bedrijfsvoering

  

Administratieve ondersteuning. De Klussenier helpt je met jouw boekhouding, zodat jij je met het klussen kunt bezighouden.

  

Bijscholing. Je krijgt trainingen en coaching rondom je bedrijfsvoering, zodat je elke dag meer uit jouw klusbedrijf kunnen halen.

  

Handige tools. Je krijgt toegang tot gebruiksvriendelijke, administratieve tools waarmee jij eenvoudig calculaties, offertes en facturen opstelt en inzicht hebt in de prestaties van jouw eigen klusbedrijf.

  

Ondersteuning bij jouw marketingstrategie en landelijke naamsbekendheid. Naast de administratie en bedrijfsvoering bieden wij hulp bij het opzetten van een goede marketingstrategie en profiteer je van onze landelijke naamsbekendheid. 

Ben jij een bedreven vakman?

Haal jij voldoening uit het blij maken van je eigen klanten? Dan pas je prima bij De Klussenier! Wij werken namelijk met het keurmerk ‘Vertrouwd Verbouwen’. Dit geeft de klant vertrouwen en straalt autoriteit, vakmanschap en kwalitatief goed werk uit. Dit is ons handelsmerk en daarom selecteren wij onze Klusseniers zorgvuldig. Wil jij Klussenier worden? Wij gaan graag met je in gesprek!

Blink jij uit in je werk?

Klusseniers scoren gemiddeld een 8,7 op vakmanschap en een 9,1 op klantvriendelijkheid. Ben jij ook zo'n professionele, veelzijdige, gedreven, allround vakman die aan de verwachtingen van onze klanten kan voldoen? Dan zijn wij nieuwsgierig wat we voor elkaar kunnen betekenen! Dus ben jij van alle markten thuis en de allerbeste allround vakman? Kom dan eens bij ons aan tafel!

Neem contact met ons op en ontvang gratis een brochure

Start jouw eigen klusbedrijf als Klussenier en ga zorgeloos en onafhankelijk ondernemen.
 

Mijn huidige situatie:


  

 
Loading...

Wil je ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis Nederland B.V.
Tolboomweg 11
3784 XC Terschuur
Gratis brochure?