Voordelen van De Klussenier

Aansluiten bij De Klussenier heeft verschillende voordelen voor jou als vakman. Op deze pagina vertellen wij meer over de voordelen van De Klussenier. Het belangrijkste voordeel van De Klussenier is dat je met jouw eigen klusbedrijf de vrijheid van het ondernemen ervaart. Je werkt voor jouw eigen klanten en je bent volledig eigenaar van jouw klusbedrijf. Daarnaast profiteer je van de voordelen die het merk De Klussenier jou te bieden heeft.

Job Franchise

Aansluiten bij De Klussenier betekent dat je onderdeel wordt van een franchiseorganisatie. De Klussenier is een zogenaamde Job Franchiseformule. Bij De Klussenier wordt aan jou als ondernemer veel vrijheid gegeven, daardoor ben je écht zelfstandig ondernemer.

Bij De Klussenier vinden wij het belangrijk dat je het meeste uit jouw vakmanschap en ondernemerschap haalt. Een van de belangrijkste voordelen die hierbij hoort is het werken met een vaste vergoeding. Doordat wij met een vaste vergoeding werken kan jij naar hartelust ondernemen, want de extra omzet die je realiseert is ook echt van jou. Alles wat je verdient gaat in je eigen broekzak.

Waarom een vaste vergoeding?

De vaste vergoeding vragen wij voor het gebruiken van het merk De Klussenier. Met jouw klusbedrijf profiteer je van alle voordelen die jou geboden worden. Het merk De Klussenier heeft een bewezen meerwaarde waar jij als vakman gaat profiteren. Daardoor ga je onderaan de streep meer geld overhouden.

Om zo goed mogelijk te profiteren van de meerwaarde vragen wij jou om als Klussenier de wereld in te gaan. Doordat je dezelfde uitstraling hebt als jouw collega-Klusseniers ben je in heel Nederland herkenbaar voor jouw klanten.

De zelfstandigheid die hoort bij Job Franchise

Bij De Klussenier vinden we het belangrijk dat je het meeste uit jouw vakmanschap en ondernemerschap kan halen. Daarom geven wij je veel ruimte om de zelfstandigheid van het ondernemen maximaal te ervaren. Het belangrijkste is dat je volledig onder jouw eigen naam gaat ondernemen. Op jouw bus, het briefpapier en bij de Kamer van Koophandel wordt jouw naam gebruikt. Dat betekent ook dat de klanten die voor jou kiezen jouw klanten zijn, waardoor je jouw eigen klantenkring opbouwt.

Zelfstandig ondernemen betekent eigen keuzes maken. Als Klussenier bepaal je het meeste zelf. Je bepaalt:

  • Voor welke klanten je werkt;
  • Welke opdracht je uitvoert;
  • Wat jouw uurtarief is;
  • Wanneer je werkt;
  • Waar je inkoopt;
  • Wat je inkoopt;
  • Met wie je samenwerkt.

Hierdoor ben jij volledig in controle over de koers die jouw klusbedrijf vaart en ervaar je de vrijheid van zelfstandig ondernemen optimaal.

Je bent goed herkenbaar voor de klant

Een ander voordeel is dat je gaat profiteren van het bekende A-merk De Klussenier. Daardoor ben je direct goed herkenbaar voor (potentiële) klanten.

In de afgelopen jaren heeft De Klussenier een grote naamsbekendheid opgebouwd. Klanten kennen De Klussenier onder andere van Help, Mijn Man Is Klusser, landelijke radioreclames, social media en natuurlijk de ruim tweehonderd bussen die in Nederland en België rondrijden.

Jouw totale uitstraling, online en offline, zorgt ervoor dat je bij de klant bekend en vertrouwd bent. Wanneer je op de stoep staat bij de klant herkent die je aan jouw bus en de kleding. Zo gaan elke dag ruim 200 Klusseniers in Nederland en België naar klanten toe. Jouw persoonlijke uitstraling zorgt samen met de landelijke herkenbaarheid voor het beeld van:

  • Een betrouwbare vakman;
  • Een veelzijdige vakman;
  • Een kwalitatief goede vakman.

Als zelfstandig ondernemer profiteer je van het bovenstaande beeld. In de particuliere markt zijn veel klanten die voor De Klussenier kiezen vanwege de betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Als klanten jou zien herkennen ze dat. Daardoor kiezen klanten sneller voor jou en kun jij profiteren van de goede herkenbaarheid!

Een team met professionals die voor je klaarstaat

Wanneer je als Klussenier aan de slag gaat sta je er niet alleen voor. Je hebt altijd een team met professionals achter je staan. Vanuit het hoofdkantoor van De Klussenier, Het KlusHuis, wordt je op alle vlakken van het ondernemen ondersteund.

Vanaf 2003 heeft Het KlusHuis ervaring met het begeleiden van van veelzijdige vaklieden naar succesvol ondernemen. Op deze ervaring kan jij altijd bouwen. Het KlusHuis kan je adviseren over alles waar je tegenaan loopt bij het ondernemen. Bijvoorbeeld over marketing, planning en verkoop.

Je kan altijd bij Het KlusHuis terecht als je ergens tegenaan loopt of om te kijken hoe jouw resultaten verbeterd kunnen worden. Met de kennis en ervaring van Het KlusHuis ga jij meer uit jouw klusbedrijf halen.

Met weinig risico de stap zetten

Veel vaklieden, en partners, hebben de angst om de stap naar zelfstandig ondernemen te zetten. In een intensief traject vooraf toetsen we de haalbaarheid van jouw wens om te gaan ondernemen. Als vastgesteld wordt dat ondernemen voor jou haalbaar is, is de stap niet risicovoller dan het veranderen van werkgever.
Daarbij is het belangrijk om te weten dat de markt waarin een Klussenier werkt, de verbouw- en renovatiebranche in de particuliere sector, de afgelopen jaren niet is geraakt door enige crises. Tijdens moeilijke tijden hebben Klusseniers nooit zonder werk gezeten. Je mag er dan ook op vertrouwen dat dit in de toekomst niet ook niet gaat gebeuren.

Professionele marketing ondersteuning

Als Klussenier wordt je onderdeel van een goed werkende marketingmachine. Dat betekent dat je een compleet marketingplan ontvangt om jezelf lokaal bekend te maken. Door het inzetten van de beschikbare online en offline tools creëer je lokale bekendheid voor jouw klusbedrijf. Om deze tools goed in te zetten krijg je professionele ondersteuning. Daarin krijg je advies over de beste inzet van jouw marketing tools.

Met het merk De Klussenier wordt ook landelijke naamsbekendheid gecreëerd. Door middel van een sterke marketingmachine is bekendheid gerealiseerd binnen de juiste particuliere doelgroep. Van deze marketingmachine en landelijke naamsbekendheid ga jij profiteren. Klanten komen bij een Klussenier uit voor een veelzijdige en betrouwbare vakman zoals jij. Door deze naamsbekendheid weten klanten dat jij een veelzijdige en betrouwbare vakman bent. Je hoeft klanten daar niet meer van te overtuigen.

De combinatie van lokale marketing en landelijke naamsbekendheid gaat ervoor zorgen dat jij jezelf lokaal gaat onderscheiden van concurrenten in de regio. Jij bent altijd verzekerd van zichtbaarheid en daarbij ook van werk.

Maximale uit jouw vakmanschap halen

Door je aan te sluiten bij de franchiseorganisatie De Klussenier haal je het maximale rendement uit jouw vakmanschap. Naast de vrijheid van het ondernemen ben je ook in staat om een goede boterham te verdienen. De manier waarop je dit doet bepaal je helemaal zelf.

Ondernemen is een vak. Wij leren je dit vak en geven jou de tools om het maximale uit jouw ondernemerschap te halen. Jij brengt je vakmanschap mee en samen met ons bouw je jouw klusbedrijf uit tot een succesvolle onderneming.

Kom met ons in contact om meer over de voordelen te horen

Laat hier vrijblijvend jouw contactgegevens achter

 
Verstuur  

 

Of neem zelf contact met ons op

  0342 84 97 97
  info@hetklushuis.nl
  06 1406 7007

 
Loading...