Voordelen van De Klussenier

Aansluiten bij De Klussenier heeft verschillende voordelen voor jou als vakman. Op deze pagina vertellen wij daar meer over.
Het belangrijkste voordeel van De Klussenier is dat je met jouw eigen klusbedrijf de volledige vrijheid van het ondernemen ervaart. Je werkt voor jouw eigen klanten en je bent volledig eigenaar van jouw klusbedrijf. Daarnaast profiteer je van alle voordelen die het merk De Klussenier jou te bieden heeft.

Job Franchise

Aansluiten bij De Klussenier betekent dat je onderdeel wordt van een landelijk bekende franchise organisatie. De Klussenier is een zogenaamde Job Franchiseformule. Dit betekent dat je zelf uitmaakt voor wie je werkt, waar je werkt, met wie je samenwerkt, waar jij het materiaal inkoopt en wat je voor de klus vraagt.

Bij De Klussenier vinden wij het belangrijk dat als je hard werkt, jouw verdiende geld ook in je eigen broekzak terecht komt. Daarom rekent De Klussenier een vaste vergoeding per maand voor het gebruik van het merk en de ondersteuning, niet zoals de meeste franchiseorganisaties een percentage van je omzet. Oftewel, hoe harder je werkt des te meer je geld je overhoudt.

Zelfstandig ondernemen bij De Klussenier

Als Klussenier ben je echt een zelfstandig ondernemer. Dat mag iedereen weten en zien. Daarom staat jouw eigen naam op jouw eigen bus en sta je bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder je eigen KvK-nummer. Zelfstandig ondernemen betekent eigen keuzes maken. Als Klussenier bepaal je dan ook zelf:

  • Voor welke klanten je werkt;
  • Welke opdracht je uitvoert;
  • Wat jouw uurtarief is;
  • Wanneer je werkt;
  • Waar je inkoopt;
  • Wat je inkoopt;
  • Met wie je samenwerkt.

Hierdoor ben jij volledig in controle over de koers die jouw klusbedrijf vaart en ervaar je de vrijheid van zelfstandig ondernemen optimaal.

Je bent goed herkenbaar voor de klant

Een ander voordeel is dat je gaat profiteren van het bekende A-merk De Klussenier. Daardoor ben je direct goed herkenbaar en vindbaar voor (potentiële) klanten.

In de afgelopen jaren heeft De Klussenier een grote naamsbekendheid opgebouwd. Klanten kennen De Klussenier onder andere van het populaire televisieprogramma ‘Help, Mijn Man Is Klusser’, landelijke radioreclames, social media en natuurlijk de ruim tweehonderd bussen die in Nederland en België rondrijden.

Jouw totale uitstraling (online en offline), zorgt ervoor dat je bij de klant bekend en vertrouwd bent. Wanneer je op de stoep staat bij de klant herkent die je aan jouw bus en jouw kleding. Zo gaan elke dag ruim 200 Klusseniers in Nederland en België naar klanten toe. Jouw persoonlijke uitstraling en de landelijke naamsbekendheid zorgen ervoor dat jouw klanten jou zien als een betrouwbare, veelzijdige, kwalitatieve vakman met een eigen klusbedrijf. Daardoor kiezen klanten sneller voor jou en daar profiteer jij van als zelfstandig ondernemer. Klusseniers zeggen dan ook “Het merk zorgt voor werk.”.

Een team met professionals dat voor je klaarstaat

Wanneer je als Klussenier aan de slag gaat, sta je er niet alleen voor. Je hebt altijd een team met professionals achter je staan. Vanuit het hoofdkantoor van De Klussenier, Het KlusHuis, wordt je op alle vlakken van het ondernemen ondersteund.

Vanaf 2003 heeft Het KlusHuis ervaring met het begeleiden van veelzijdige vaklieden naar succesvol ondernemen. Op deze ervaring kan jij altijd bouwen. Het KlusHuis kan je adviseren over alles waar je tegenaan loopt bij het ondernemen. Bijvoorbeeld over marketing, planning, calculatie en verkoop. je maakt gebruik van een eenvoudig boekhoudsysteem zodat jij in 5 minuten per dag jouw boekhouding op orde hebt. Zo hou je dus meer tijd over om met twee rechterhanden geld te verdienen.

Met weinig risico de stap zetten

Veel vaklieden en ook hun partners, hebben vaak angst om de stap naar zelfstandig ondernemen te zetten. Dat begrijpen wij heel goed. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om samen de haalbaarheid van jouw wens om te gaan ondernemen te onderzoeken. Als we samen hebben vastgesteld dat zelfstandig ondernemen met een eigen klusbedrijf voor jou haalbaar is, dan geloven wij erin dat jij een mooie toekomst voor ogen hebt.

Met een mooie toekomst bedoelen wij een stabiel inkomen uit jouw klusbedrijf in goede en mindere tijden. Daarbij is het belangrijk om te weten dat de markt waarin een Klussenier werkt, de verbouw- en renovatiebranche in de particuliere sector, de afgelopen jaren niet is geraakt door enige crises. Tijdens moeilijke tijden hebben Klusseniers nooit zonder werk gezeten. Je mag er dan ook op vertrouwen dat dit in de toekomst niet ook niet gaat gebeuren.

Professionele marketing ondersteuning

Als Klussenier maak je gebruik van een professionele marketingmachine. Dat betekent er een compleet marketingplan wordt uitgerold om jezelf lokaal bekend te maken. Jij mag gebruik maken van een goed werkend marketingsysteem. Door het inzetten van de beschikbare online en offline mogelijkheden creëren we samen de lokale bekendheid van jouw klusbedrijf. Kortom jouw klanten weten jou te vinden!

Het merk De Klussenier heeft een grote landelijk bekendheid in de particuliere markt van verbouwen en renoveren. Inmiddels kent 70% van deze particuliere doelgroep het merk De Klussenier. Van deze landelijke naamsbekendheid ga jij profiteren. Door deze naamsbekendheid weten klanten dat jij een veelzijdige en betrouwbare vakman bent. Je hoeft klanten daar dan ook niet meer van te overtuigen.

De combinatie van lokale en landelijke naamsbekendheid gaat ervoor zorgen dat jij jezelf lokaal gaat onderscheiden van je concurrenten in de regio. Jij bent altijd verzekerd van jouw zichtbaarheid en daarbij ook van werk. Dat maakt jou uniek.

Maximale uit jouw vakmanschap halen

Door je aan te sluiten bij de franchiseorganisatie De Klussenier haal je het maximale rendement uit jouw vakmanschap. Naast de vrijheid van het ondernemen, ben je daardoor ook in staat om een goede boterham te verdienen. De manier waarop je dit doet bepaal je, zoals eerder al aangegeven, helemaal zelf.

Ondernemen is een vak. Wij leren je dit vak en geven jou de mogelijkheden om het maximale uit jouw bedrijf te halen. Jij brengt je vakmanschap mee en samen met ons bouw je jouw klusbedrijf uit tot een succesvolle onderneming.

Hebben we jouw interesse gewekt? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Laat hier vrijblijvend jouw contactgegevens achter

 
Verstuur  

 

Of neem zelf contact met ons op

  0342 84 97 97
  info@hetklushuis.nl
  06 1406 7007

 
Loading...

Wil je ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis Nederland B.V.
Tolboomweg 11
3784 XC Terschuur