Heb je een vraag? Bel of app ons vrijblijvend op 06 1406 7007 of stuur een mail naar info@hetklushuis.nl
Heb je een vraag? app ons vrijblijvend op 06 1406 7007

De Klussenier zoekt veelzijdig vakman

De Klussenier zoekt goede allround vaklieden om de 180 Klusseniers in heel Nederland te versterken.  Ben, of ken, jij de allround vakman die wij zoeken? Samen met De Klussenier maak je de droom van het starten van jouw eigen klusbedrijf waar. 

Loop je al een tijdje met het idee om te gaan starten met jouw eigen klusbedrijf? Dan is dit het juiste moment om te starten. De economie is nog volop in bloei en er is werk in overvloed. Dat betekent dat je de start van jouw klusbedrijf een kickstart kan geven. Twijfel niet en kom met ons in contact om de kansen en mogelijkheden te bespreken!

Laat nu jouw telefoonnummer (of die van de bij jou bekende vakman) achter en profiteer van onze speciale luchtballonactie!

Profiteer snel van de actie.
Kom met ons in contactGRATIS BALLONVAART
VOOR 2 PERSONEN!

Meld jezelf, of jouw vakman, bij ons aan en maak kans op twee instapkaarten voor De Klussenier Heteluchtballon. De actie loopt t/m december 2019.

Profiteer van onze voordelen

  

Je staat er niet alleen voor

Iedere Klussenier heeft 180 collega's, verspreid door heel Nederland

  

Een goed gevulde agenda

Met opdrachten van klanten die kwaliteit willen

  

Veilig ondernemen door training en coaching

Iedere Klussenier volgt een ondernemerstraining en wordt continu gecoacht

Wat zoeken wij?

  

Een ervaren vakman

Wij zoeken ervaren vaklieden die 80% van alle werkzaamheden in en rondom het huis zelfstandig en professioneel kunnen uitvoeren.

  

Met de droom van zijn eigen klusbedrijf

Je wilt al een tijdje jouw eigen klusbedrijf beginnen, maar je weet niet hoe en kan het laatste zetje in de goede richting goed gebruiken. 

  

In stabiel vaarwater

Een stabiele privé-situatie is de beste situatie om een eigen klusbedrijf te starten. Het is natuurlijk een flinke verandering in jouw privé-leven.


Herken jij jezelf in ons profiel?

Ga met ons in gesprek    

Uitleg ballonactie

Wanneer je jezelf, of iemand anders, aanmeldt om Klussenier te worden maak je kans op twee instapkaarten in De Klussenier Heteluchtballon. Iedere maand verloot Het KlusHuis onder de aanmeldingen twee instapkaarten voor een ballonvaart met De Klussenier Heteluchtballon onder de volgende voorwaarden:

 • Actie loopt tot 31-12-2019.
 • Een vakman kan zichzelf aanmelden of door een derde aangemeld worden. 
 • De twee instapkaarten voor De Klussenier Heteluchtballon worden ter beschikking gesteld aan degene wiens naam ingevuld is in het onderstaande formulier.
 • Wanneer een derde zich in het onderstaande formulier kenbaar maakt als aanmelder van een vakman worden de instapkaarten op zijn of haar naam gezet.
 • De betreffende vakman heeft een kennismakingsgesprek op het hoofdkantoor van De Klussenier in Terschuur en blijkt een geschikte kandidaat Klussenier te zijn.
 • Iedere deelnemer maakt maximaal één keer kans op de twee instapkaarten.
 • Over de uitkomst en het toekennen van de instapkaarten kan niet worden gecorrespondeerd. 
 • De ontvanger van de instapkaarten wordt door het ballonvaart team benaderd voor het plannen van de luchtballonvaart.
 • De geplande luchtballonvaart kan door weersomstandigheden worden geannuleerd. In dat geval wordt er een nieuwe luchtballonvaart gepland. De instapkaarten blijven geldig zolang de ballonvaart niet is uitgevoerd.
 • De twee instapkaarten mogen niet commercieel worden verhandeld.
 • De twee instapkaarten vertegenwoordigen een bepaalde waarde. Ze kunnen uitsluitend worden gebruikt voor het maken van een ballonvaart met De Klussenier Heteluchtballon en kunnen niet voor geld worden ingewisseld. 

Heb je vragen over deze actie? Neem dan contact op met Het KlusHuis door te bellen met 0342 - 84 97 97 of een e-mail te sturen naar info@hetklushuis.nl.

Kom met ons in contact

Contactgegevens vakman

Opgegeven door

 
Verstuur  

 

Of neem zelf contact met ons op

  0342 84 97 97
  info@hetklushuis.nl
  06 1406 7007

 
Loading...