Uit de ww aan de slag met jouw klusbedrijf

Je bent (onlangs) zonder baan komen te zitten en hebt daarom een uitkering van het UWV. Dat betekent dat je vanuit het UWV een sollicitatieplicht hebt. Vanuit deze sollicitatieplicht kan je bij De Klussenier gaan onderzoeken of het starten van jouw klusbedrijf loont. Want het aanmelden bij De Klussenier en het voeren van een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan je bij het UWV opvoeren als sollicitatie.

Wanneer je daadwerkelijk als Klussenier start als zelfstandig ondernemer in de bouw heeft het starten vanuit de ww nog twee extra voordelen. Als eerste word je na de start van jouw klusbedrijf nog zes maanden ondersteund door het UWV. Je hebt recht op nog een deel van de uitkering. Dit bedrag hoef je niet terug te betalen aan het UWV. Verder krijg je zes weken vrijstelling van sollicitatieplicht voorafgaand aan de start van jouw onderneming. Dat is natuurlijk fijn maar er zijn ook verplichtingen zoals het volgen van een online ondernemerstraining en het kunnen overleggen van een degelijk ondernemingsplan.

Dat laatste blijkt voor velen een onoverkomelijke hobbel in de stap naar zelfstandigheid vanuit een uitkeringssituatie. Ook daar biedt De Klussenier uitkomst, zij maakt samen met jou een degelijk ondernemingsplan wat door het UWV direct wordt geaccepteerd. Het UWV kent als geen ander de kwaliteiten van de franchiseorganisatie De Klussenier. Het is dan ook niet verwonderlijk dat alle aanvragen die via de Klussenier komen worden goedgekeurd. Velen zijn op die manier al succesvol ondernemer geworden en wat belangrijker is ook gebleven. Het UWV weet dat ze deze mensen niet meer terug zien komen voor een uitkering.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Laat hier vrijblijvend jouw contactgegevens achter

 
Verstuur  

 

Of contacteer ons direct

  0342 84 97 97
  info@hetklushuis.nl
  06 1406 7007

 
Loading...

Wil je ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis Nederland B.V.
Tolboomweg 11
3784 XC Terschuur
Gratis brochure?