Ervaringen van startende Klusseniers

In de afgelopen periode zijn verschillende vaklieden gestart met hun eigen klusbedrijf als Klussenier. Hieronder lees je hoe de recent gestartte Klusseniers hun start hebben ervaren en welke redenen ze hadden om deze stap te zetten.

Patrick uit de Bulten

uit Heerde

Gestart op 01-10-2020

"Ik heb gekozen voor De Klussenier zodat ik altijd een organisatie achter mij heb staan waar ik op terug kan vallen voor support."

Ferry Harinck

uit Boskoop

Gestart op 01-09-2020

"Ik heb voor De Klussenier gekozen omdat zij staan voor kwaliteit en professionaliteit. De Klussenier heeft een goede naam, alleen echte vaklieden mogen daar werken."

Mark Bijnen

uit Best

Gestart op 01-08-2020

"Via een vriend ben ik bij De Klussenier gekomen. Hij vertelde mij goede ervaringen over de ondersteuning bij de start. De ondersteuning bij het starten van een klusbedrijf is voor mij de reden om voor De Klussenier te kiezen."

Klusseniers die verlengden

Veel van onze tevreden vaklieden verlengen met plezier de samenwerking met De Klussenier. Waarom zij verlengden lees je hieronder.

Anton Korsmit (48)

uit Tilburg

9 jaar Klussenier

"Ik ben trots om Klussenier te zijn. De meerwaarde en uitstraling van het merk De Klussenier zijn voor mij belangrijke redenen om als Klussenier te verlengen."

Evert van den Brink (58)

uit Almere

12 jaar Klussenier

"Het feit dat De Klussenier voor mijn klanten een extra stukje zekerheid biedt is voor mij een belangrijke reden geweest om de samenwerking voort te zetten."

Martin de Jong (47)

uit Hoogvliet

12 jaar Klussenier

"Mijn reden om bij De Klussenier verder te gaan is omdat ik het enorm naar mijn zin heb als Klussenier en erg tevreden ben over mijn bedrijfsvoering en resultaten."

Marcel den Hartog (48)

uit Amersfoort

12 jaar Klussenier

"Ik ben al jaren tevreden als Klussenier. De zekerheid die De Klussenier biedt voor mij als ondernemer en mijn klanten vind ik erg prettig."

Wil jij jouw eigen klusbedrijf starten?

Laat hier vrijblijvend jouw contactgegevens achter

 
Verstuur  

 

Of neem zelf contact met ons op

  0342 84 97 97
  info@hetklushuis.nl
  06 1406 7007

 
Loading...