Klusbedrijf starten en altijd werk hebben? Laat ons je helpen met de marketing!

Direct informatie aanvragen    

Wil jij je eigen klusbedrijf beginnen? Sluit je aan bij franchiseformule De Klussenier, zodat jij zorgeloos, onafhankelijk en met veel vrijheid aan de slag kan met jouw eigen klusbedrijf. Wij zetten met jou de marketing van jouw klusbedrijf op, zodat jij altijd genoeg werk hebt!

Momenteel hebben wij meer dan 1300 beschikbare opdrachten!

Dankzij onze landelijke naamsbekendheid en uitgekiende marketingstrategie hoef jij je geen zorgen te maken of je als startende ondernemer genoeg klanten binnenhaalt. Jij kunt je richten op waar je echt goed in bent: bouwen, verbouwen en renoveren.

Jouw landelijke online én offline marketing helemaal op de rit

De Klussenier is al jarenlang een landelijk bekend A-merk in de particuliere markt van renovatie, verbouwen en onderhoud. Als Klussenier profiteer je van onze slimme marketingactiviteiten, zowel online als offline.

  

Onze online marketingstrategie zorgt ervoor dat jouw startende klusbedrijf écht zichtbaar wordt op het internet. Dit is anno 2020 natuurlijk essentieel. Zo krijg jij als Klussenier jouw eigen, door ons gemaakte, website.

  

Als Klussenier rijd je door het land in jouw eigen Klusseniersbus: een perfect middel om naamsbekendheid te vergroten.

  

De Klussenier is regelmatig te vinden op de landelijke tv en radio. Zo zijn we een bekende naam bij Help Mijn Man Is Klusser en zijn we met onze radiospots regelmatig te horen op 100% NL.

  

Heb je onze eigen Klussenier luchtballon al eens gezien? Deze vaart in de lente en de zomer regelmatig boven het land.

  

Wij helpen jou met het opzetten van jouw persoonlijke, regionale marketingstrategie, zodat jouw opstartende bedrijf zichtbaar is bij de doelgroep en jij jezelf eenvoudig op de kaart zet!

  

Naast bovenstaande voorbeelden helpen we je ook graag met de bedrijfsvoering en profiteer je van onze landelijke naamsbekendheid.

Wil jij een crisisbestendig klusbedrijf starten?

Momenteel leven we in onzekere tijden. Wil je toch een eigen bedrijf beginnen? Als Klussenier ben je beter opgewassen tegen crisissituaties. Dankzij de maatregelen, informatie en faciliteiten die wij, als franchisegever, bieden heb je meer zekerheid en hoef jij je als Klussenier geen zorgen te maken over de toekomst van jouw klusbedrijf.

Voldoe jij als veelzijdige en professionele vakman aan ons profiel?

Schakelt een consument de diensten in van een Klussenier, dan kan hij er van op aan dat er een veelzijdige en professionele vakman bij hem op de stoep staat. Niet voor niets voeren wij het keurmerk ‘Vertrouwd Verbouwen.’ Omdat kwaliteit voor ons zo belangrijk is, hanteren wij een strenge selectieprocedure. Wil jij je eigen klusbedrijf opzetten en denk jij dat je aan ons profiel voldoet?

Wij belonen vakmanschap met de titel 'Klussenier van het Jaar'

Ben jij een geboren vakman die een eigen klusbedrijf wil starten en altijd uitstekend vakmanschap levert? Dat mag best beloond worden. Daarom organiseren wij jaarlijks de “Klussenier van het Jaar” verkiezing. Hiermee stimuleren wij onze Klusseniers om nog eens dat ene stapje extra te zetten. Dat onze klanten dit waarderen bewijzen onze recensies: gemiddeld worden onze Klusseniers beoordeeld met een 8,7 op vakmanschap en een 9,1 op klantvriendelijkheid.

Ben jij de geschikte Klussenier?

De Klussenier staat voor kwaliteit en vakmanschap. Dit handelsmerk willen we hoog houden en daarom is onze selectieprocedure streng. Wij ontvangen vele aanvragen van professionele, veelzijdige en gedreven vakmannen die zich aanwillen sluiten bij onze franchiseformule De Klussenier, maar alleen de allerbeste vakmannen worden Klussenier.

Denk jij dat jij het in je hebt om Klussenier te worden? Heb/ben jij:

  • Een veelzijdige, professionele vakman?
  • De droom om een eigen klusbedrijf te starten?
  • Affiniteit met en/of een achtergrond in de particuliere (renovatie)bouw?
  • Stabiele sociale & financiële omstandigheden?
  • MBO werk- en denkniveau?
  • Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, DAN NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP!

Word Klussenier

Ben jij een echte vakman, werk jij nauwkeurig en lever jij kwalitatief goed werk af? Vul het formulier in.Waarom ben jij geschikt om Klussenier te worden?

 

Verstuur  

 
Loading...