Eenvoudig calculeren en offreren

Eenvoudig calculeren en offreren

Aan het calculeren en offreren wil je als Klussenier zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn. Toch is het een heel belangrijk onderdeel van jouw bedrijfsvoering. Goed calculeren helpt je een goede boterham te verdienen en een verkeerde calculatie kan grote financiële gevolgen hebben. De meeste tijd wil je besteden aan het uitvoeren van opdrachten bij klanten. Daarmee verdien je tenslotte het geld. Een goed programma voor het calculeren en offreren is dus van groot belang.

Op maat gemaakt programma

Als Klussenier maak je gebruik van een eigen online calculatieprogramma. Dit systeem is speciaal voor jou als Klussenier op maat gemaakt en is ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. In dit systeem kan je eenvoudig calculaties, offertes en facturen maken.
Vanwege de gebruiksvriendelijkheid van het calculatieprogramma en de vele voorbeeld projecten bespaar je veel tijd bij het maken van offertes.

Ook biedt het programma een ruime keuze aan formats en sjablonen. Daarmee krijgen jouw offertes en facturen een professionele uitstraling. Deze professionele uitstraling draagt eraan bij, samen met een goede calculatie, dat klanten overtuigend voor jou te kiezen.

Het programma is ook gekoppeld aan een online artikelenbestand van partners en leveranciers. Daarmee heb je altijd inzicht in de actuele prijzen van de producten en materialen die bij deze partners en leveranciers te koop zijn. Met één druk op de knop staan ze in de offerte. Dit bespaart een hoop tijd in het opzoeken van de juiste prijzen bij de verschillende leveranciers.

Actueel inzicht in de bedrijfsvoering

Met dit programma heb je ook een actueel inzicht in de prestaties van jouw bedrijf. Door middel van een rapportage krijg je direct inzicht in de manier van calculeren en de werkvoorraad. Hierdoor weet je op elk moment hoe je er voor staat en hoe de toekomst eruit gaat zien. Deze rapportage helpt jou ook op het moment dat je met ons in gesprek bent. Door de uitgebreide rapportage kunnen wij jou, waar nodig, heel gericht adviseren.

Het programma voor calculatie, offreren en facturatie maakt het dus eenvoudig voor jou om duidelijke en professionele offertes te maken. Dit helpt jou weer om te doen waar je goed in bent, het uitvoeren van mooie opdrachten! Een goede calculatie en offerte is de basis voor een langdurige en tevreden klantrelatie met goede verdiensten.

Elke klant, waarvoor jij een calculatie en offerte maakt en opdrachten uitvoert, is jouw eigen klant. Met De Klussenier investeer je in een succesvolle toekomst van jouw onderneming.

 
Loading...

Wil je ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis Nederland B.V.
Tolboomweg 11
3784 XC Terschuur
Gratis brochure?