Hoe krijgt een Klussenier zijn agenda gevuld?

Aanvragen Klussen opdracht via De Klussenier

Een van de belangrijkste vragen die bij een zelfstandig ondernemer leeft is: "Hoe krijg ik mijn agenda gevuld met voldoende werk opdrachten met goede marges en belangrijker, hoe houd ik dit zo, ook in minder goede tijden?".

Een Klussenier maakt voor het vullen van zijn agenda met opdrachten gebruik van het landelijk bekende A-merk De Klussenier. Het merk De Klussenier is jaren actief in de particuliere markt van renovatie, verbouwen en onderhoud. Het heeft in deze jaren een grote naamsbekendheid opgebouwd, ruim 70% van de Nederlandse consumenten kent het merk. De grote bekendheid zorgt voor een constante stroom van opdrachten, in goede tijden en in minder goede tijden.

Bij het verzamelen van opdrachten blijft het voor een Klussenier niet. Want meestal dienen klanten aanvragen in bij meerdere (klus-)bedrijven. Het is zaak dat een Klussenier in een persoonlijk gesprek en met de offerte de klant te overtuigen. Tijdens het gesprek met de klant komt een Klussenier goed beslagen ten ijs, want door middel van training en coaching wordt veel aandacht besteed aan dit soort gesprekken. Ook de offertes van de Klussenier zijn volgens een professionele methode opgebouwd in een systeem waarmee Klusseniers eenvoudig kunnen calculeren en offreren.

De combinatie van de vele aanvragen die gegenereerd worden samen met het gesprek bij de klant en de offerte is een goed recept voor Klusseniers om veel opdrachten met goede marges binnen te halen. Doordat Klusseniers dit alles inzetten voor hun klusbedrijf hebben ze altijd een goed gevulde agenda met mooie opdrachten.

Wil je meer weten over wat De Klussenier voor jou kan betekenen? Laat dan jouw gegevens achter via het formulier hieronder en wij nemen spoedig contact met jou op.

 
Loading...

Wil je ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis Nederland B.V.
Tolboomweg 11
3784 XC Terschuur
Gratis brochure?